Selecteer een pagina

Over mij.

Tijd is een gek begrip.

We hebben allemaal dezelfde 24 uur in een dag, maar we gaan er allemaal verschillend mee om. Het is mijn missie jou te leren om je tijd zo te gebruiken, dat jij weer zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om jouw leven en jouw onderneming. Zodat je voorbij verwachtingen en omstandigheden kunt handelen volgens jouw plan. Pas dan voel je vrijheid in iedere stap die je zet en ervaar je die vrijheid steeds meer. Vrijheid wordt niet langer je eindbestemming, maar jouw vertrekpunt.

Durf te kiezen voor jezelf!

Ik kan dat niet vaak genoeg zeggen. Kiezen voor jezelf is niet egoïstisch. Het is pure noodzaak. Als je altijd eerst voor anderen kiest, ben jij degene die de prijs daarvoor betaalt. Alleen jij weet of iets wel of niet kan. En je kunt niet iets geven wat je niet hebt. Pas als je eerst goed voor jezelf zorgt, kun je voor anderen zorgen. Denk maar eens aan de ‘safety instructions’ in een vliegtuig: zorg er eerst voor dat je jezelf van zuurstof voorziet. Help daarna pas anderen.

RECLAIM YOUR LIFE.

Reclaim Your Life betekent voor Prioriteit Manager authentieke keuzes maken vanuit kracht en genieten van wat je doet, ongeacht het resultaat. Op deze manier heb jij de touwtjes in handen. Zo simpel is het. Jij blij. Ik blij. Ultieme win-win situatie toch? Ik zeg: 1+1=3